Lezing Rouwverwerking

 

Op donderdag 6 juli 2017 organiseert uitvaartverzorging Stork Maasdriel in samenwerking met Els Klompers, verlies therapeute en Harm Overheul een lezing over rouwverwerking.

Marieke de Bruin houdt een voordracht over verlies en rouw.
Een helder en inzichtelijk verhaal, luchtig gebracht.

Er zijn veel soorten van verlies en aan elk verlies is een rouwproces gekoppeld. We rouwen na het overlijden van een dierbare, na een echtscheiding, als we ernstig ziek worden, ons werk verliezen, geen kinderen kunnen krijgen, als onze kinderen verstandelijk of lichamelijk beperkt zijn, als onze naasten ernstig ziek worden, als een ouder of partner gaat dementeren, het verlies van uzelf (bijvoorbeeld een burn-out), op deze avond wordt u geleerd hoe hier mee om te gaan.

De avond zal om 19.00 uur beginnen, vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom in het uitvaartcentrum van:

Uitvaartverzorging Stork Maasdriel,
Drielseweg 36b,
5321 NC te Hedel.

Na afloop wordt u een drankje aangeboden en is er gelegenheid om samen een hapje te eten zodat u uw ervaringen en verhalen met elkaar kunt delen en elkaar tot steun kunt zijn.

Met elkaar voor elkaar.

Heeft u interesse en wilt u ook aanwezig zijn laat het ons dan weten voor 1 juli, u kunt ons bereiken via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld in de e-mail uw naam en met hoeveel personen u komt.

Hopelijk zien we u donderdag 6 juli 2017.

Team Uitvaartverzorging Stork Maasdriel
Els Klompers
Harm Overheul

Uitvaartverzorging Stork Maasdriel