Geschiedenis.

Uitvaartverzorging Stork Maasdriel bestaat sinds 1 januari 2001. Deze beslissing namen wij na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan bij één van de grootste organisaties van Nederland. Daar hebben wij gezien hoe het wel en niet moest. We hebben de markt verkend en ons na gedegen onderzoek gevestigd in Hedel. In eerste instantie vanuit huis, aan de Drielseweg 36.

Na anderhalf jaar te hebben gewerkt in de omgeving en ervaring te hebben opgedaan met o.a. de opbaarmogelijkheden in diverse mortuaria hier in de regio, hebben wij besloten een eigen uitvaartcentrum te openen voor de gemeente Maasdriel en omstreken. Dit hebben wij kunnen realiseren op 11 juli 2003. Dit om onze diensten breder en persoonlijker voor de nabestaanden aan te kunnen bieden.

Vanaf 15 oktober 2010 werken we vanuit een gloednieuw uitvaartcentrum en kunnen we zelfs een mogelijkheid tot overnachten bieden aan familieleden die van ver komen. Dit unieke centrum is gevestigd aan de Drielseweg 36b te Hedel en ligt centraal in de regio. Ondanks ons relatief korte bestaan kunnen wij rekenen op een vast team van enthousiaste medewerkers.

Voor ons nieuwe concept zijn we genomineerd voor de funeral award. Vol trots hebben we deze ontvangen voor beste service en dienstverlening.

 

Uitvaartverzorging Stork Maasdriel