Verzekering

Veel mensen beschikken over één overlijdensverzekering. Diverse verzekeraars bieden verschillende producten aan. De een heeft een nog mooier praatje dan de ander. De meeste mensen denken goed verzekerd te zijn. ;vaak is dat ook zo, toch is het verstandig om dit eens in de zoveel tijd na te laten kijken.

De afgelopen jaren zijn de kosten van uitvaarten explosief gegroeid. Om te kijken of uw verzekering dekkend is zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Reuvers assurantiën uit Kerkdriel. Zij zijn gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen en kunnen eventueel gewenst een vrijblijvend advies uitbrengen. Vaak weten mensen wel dat ze verzekerd zijn maar wat houdt het nu allemaal in  Natura of Deposito verzekeringen? Wat krijg ik na overlijden?

Natura polissen: er wordt een van te voren vastgesteld aantal diensten aangeboden, waarvoor u een maandelijkse premie betaaldt. Afhankelijk van verzekeraar, tot een bepaalde datum meestal 30 jaar of uw leven lang.

Koopsom polissen bieden een van tevoren overeen gekomen bedrag, waarvoor u in één keer een bedrag overmaakt aan de des betreffende verzekeraar. Deze zal  het bedrag uitkeren op de datum van overlijden. Het bedrag is vrij te besteden.

Dhr. Reuvers biedt zijn kennis aan diverse uitvaartondernemingen in de regio. Hij kan u ook een advies uitbrengen met welke uitvaartonderneming u het beste  in zee kunt gaan. Zij zijn neutraal, transparant en loyaal aan uw wensen. Inmiddels hebben zij de titel uitvaartbemiddelaar toebedeeld gekregen. Reuvers Assurantiën en de Uitvaartbemiddelaar zijn gevestigd:

Ambachtstraat 8  5331 HX   Kerkdriel  Tel: 0418-635131  Mob: 06-53480260 www.deuitvaartbemiddelaar.nl www.deuitvaartbemiddelaar.nl

 

.

 

Uitvaartverzorging Stork Maasdriel