✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Organiseer een waardige afscheidsbijeenkomst in regio Den Bosch

Na het overlijden van een dierbare, wilt u met veel familie en vrienden op een waardige manier afscheid nemen tijdens een afscheidsbijeenkomst in regio Den Bosch. Daarom moet de uitvaartplechtigheid er helemaal uitzien zoals de overledene het gewild zou hebben. Ook moet er aan praktische zaken gedacht worden, zoals een ruimte waar alle genodigden een plekje hebben. Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel in Hedel wordt er aan al deze zaken gedacht.

Rouwvervoer met personeel

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel

Een afscheidsbijeenkomst nabij Den Bosch zoals u en de overledene die wensen

Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel is bijna alles mogelijk wat betreft de uitvaart van uw dierbare. Er is in ons rouwcentrum ruimte om herinneringen op te halen, om uw dierbare op te baren en om na afloop nog na te praten met vrienden en familie. Dit alles gebeurt onder één dak en in een aula en ontmoetingsruimtes die smaakvol zijn aangekleed, zodat u zich ondersteund zult voelen door de rustgevende omgeving. Dit maakt het verwerken van uw verlies hopelijk wat makkelijker. Ook wat betreft het organiseren van de afscheidsbijeenkomst kunt u alles aan ons overlaten. We luisteren hierbij natuurlijk naar uw wensen, zodat de afscheidsbijeenkomst in ons rouwcentrum in Hedel, regio Den Bosch, precies past bij de overledene.

Ga met ons in gesprek

Om te weten wat uw wensen zijn en om u te vertellen wat de mogelijkheden, gaan we natuurlijk graag met u in gesprek. Maak daarom een afspraak met ons. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073 – 59 92 411.