✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Organiseer een waardige afscheidsbijeenkomst in regio Den Bosch

Tijdens een afscheidsbijeenkomst kunt u na het overlijden van een dierbare met veel familie en vrienden op een waardige manier afscheid nemen bij ons uitvaartcentrum in regio Zaltbommel en Den Bosch. Daarom richt u de uitvaartplechtigheid helemaal in zoals de overledene het gewild zou hebben. Ook regelt u praktische zaken, zoals een ruimte waar alle genodigden een plekje hebben. Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel in Hedel helpen we u hier graag bij om u zo veel mogelijk te ontlasten.

Beeldentuin

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel

Een afscheidsbijeenkomst zoals u en de overledene die wensen

Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel is bijna alles mogelijk wat betreft de uitvaart van uw dierbare. Er is in ons rouwcentrum ruimte om herinneringen op te halen, om uw dierbare op te baren en om na afloop nog na te praten met vrienden en familie. Wij beschikken over een aula en ontmoetingsruimtes die smaakvol zijn aangekleed. U zult zich ondersteund voelen door de rustgevende omgeving. Dit maakt het verwerken van uw verlies hopelijk wat makkelijker. Ook wat betreft het organiseren van de afscheidsbijeenkomst kunt u alles aan ons overlaten. We luisteren hierbij natuurlijk naar uw wensen, zodat de afscheidsbijeenkomst in ons rouwcentrum in Hedel, regio Den Bosch, precies past bij de overledene.

Ga met ons in gesprek

Om te weten wat uw wensen zijn en om u te vertellen wat de mogelijkheden, gaan we natuurlijk graag met u in gesprek. Maak daarom een afspraak met ons. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073 – 59 92 411. Zo kunnen we u het beste adviseren op basis van uw wensen.