✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Afscheidsbijeenkomst in omgeving Maasdriel

Wij zien de uitvaartbegeleiding voorafgaand aan een afscheidsbijeenkomst nabij Maasdriel als één van de belangrijkste details voor een uniek en bijzonder afscheid. Een passende toespraak gebaseerd op gevoel: door samen met u en andere naasten te spreken over de overledene, leren wij hem of haar kennen. Samen verzorgen we een passend afscheid en een unieke uitvaart die past bij de wensen van uw dierbare.

Onze sfeervolle aula

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel

De herinnering staat centraal tijdens de afscheidsbijeenkomst

De medewerkers van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel vinden het voornamelijk belangrijk om een uitvaartbegeleiding voor te gaan die u herinnert aan uw dierbare. Een persoonlijk afscheid vol warme terugblikken en mooie momenten, indien gewenst vergezeld door beeldmateriaal zoals foto’s of passende muziek. De uitvaartbegeleiding voor de afscheidsbijeenkomst maakt deel uit van de volledige uitvaartverzorging. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook de rouwkaarten en het rouwvervoer, maar ook een bijzondere uitvaart op een andere locatie dan ons rouwcentrum in Hedel. Met uw naasten uit omliggende plaatsen zoals Zaltbommel en Kerkdriel aan uw zijde, staat u sterk in deze verdrietige periode.

Een goed afscheid op uw eigen manier

Wij begrijpen dat iedereen op zijn of haar eigen manier afscheid neemt. Eventueel gesterkt door uw geloof of juist op eigen kracht – bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel vinden wij het belangrijk om u een goed afscheid te bieden. Onze uitvaartbegeleiding tijdens de afscheidsbijeenkomst passen wij dan ook aan naar uw wensen. Heeft u vragen over afscheid nemen of wilt u meer weten over wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag via 073 – 59 92 411.