✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Afscheidsdienst nabij Maasdriel

De afscheidsdienst bij ons nabij Maasdriel wordt vaak gezien als het begin van de rouwperiode. Het regelen van de uitvaart en andere praktische zaken vergt meestal veel van uw tijd. Tijdens de afscheidsdienst valt de rust en begint u met het verwerken van uw verlies. Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit omgeving Kerkdriel verzorgen wij graag een afscheidsdienst die écht bij uw dierbare past. Een unieke manier om afscheid te nemen, eventueel met inachtneming van uw geloof. Wij vinden namelijk dat iedereen op zijn of haar eigen manier mag rouwen.

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

home-slide2

Deel mooie herinneringen tijdens een unieke afscheidsdienst in omgeving Maasdriel

Is het ondenkbare gebeurd en is uw dierbare komen te overlijden? Laat ons verlichting brengen tijdens deze zware periode. Wij nemen u de organisatie van een unieke afscheidsdienst in de omgeving van Maasdriel graag uit handen. Door gesprekken te houden over de uitvaartwensen en mooie herinneringen te delen, leren wij de overledene steeds beter kennen. Deze kennis maakt het voor ons mogelijk om de uitvaartverzorging een persoonlijk én uniek karakter te geven.

Beschikbare faciliteiten bij ons rouwcentrum in Hedel

Ons rouwcentrum in Hedel, vlakbij Kerkdriel en Zaltbommel, heeft zitplaatsen voor 150 dierbaren om de afscheidsdienst bij te wonen. Het is zelfs mogelijk om naasten in het buitenland via een livestream toch afscheid te laten nemen. Een condoleanceavond kan plaatsvinden in de familiekamer (tot 20 personen) of in de ontvangstkamer (tot 40 personen). Consumpties, drukwerk, rouwvervoer en ieder ander aspect van de afscheidsdienst is aan te passen op uw wensen.

Begeleiding bij de start van de rouwperiode

Onze medewerkers bieden u graag ondersteuning bij de verzorging van een afscheidsdienst in omgeving Maasdriel in deze moeilijke tijd. Samen zorgen we voor een goed afscheid dat past bij de overledene en begeleiden we u bij de start van uw persoonlijke rouwperiode. Neem contact met ons op via 073 – 59 92 411 om de mogelijkheden te bespreken van een afscheidsdienst in de omgeving van Kerkdriel.