✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Een afscheidsdienst in de gemeente Maasdriel

De afscheidsdienst bij ons nabij Den Bosch en in de gemeente Maasdriel, in Hedel, wordt vaak gezien als het begin van de rouwperiode. Het regelen van de uitvaart en andere praktische zaken vergt meestal veel van uw tijd, waardoor u nog niet aan het verwerkingsproces toekomt. Tijdens de afscheidsdienst valt de rust en begint u met het verwerken van uw verlies. Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit Hedel, omgeving Kerkdriel, verzorgen wij graag een afscheidsdienst die écht bij uw dierbare past. Een unieke manier om afscheid te nemen, indien gewenst met respect voor uw geloof. Wij vinden namelijk dat iedereen op zijn of haar eigen manier mag rouwen.

Henri en Dineke Stork bij hun Jaguar rouwauto

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel voor het pand

Deel mooie herinneringen tijdens een unieke afscheidsdienst

Is uw dierbare komen te overlijden? Laat ons verlichting brengen tijdens deze zware periode. Wij nemen u de organisatie van een unieke afscheidsdienst graag uit handen. Door gesprekken te houden over de uitvaartwensen en mooie herinneringen te delen, leren wij de overledene steeds beter kennen. Deze kennis maakt het voor ons mogelijk om de uitvaartverzorging een persoonlijk en uniek karakter te geven.

Beschikbare faciliteiten bij ons rouwcentrum

Ons rouwcentrum in Hedel heeft zitplaatsen voor 150 dierbaren om de afscheidsdienst bij te wonen. Het is ook mogelijk om naasten in het buitenland via een livestream afscheid te laten nemen. Een condoleancebijeenkomst kan plaatsvinden in de familiekamer (tot twintig personen) of in de ontvangstkamer (tot veertig personen). De consumpties, het drukwerk, het rouwvervoer en ieder ander aspect van de afscheidsdienst is aan te passen op uw wensen.

Begeleiding bij de start van de rouwperiode

Onze medewerkers bieden u in deze moeilijke tijd graag ondersteuning bij de verzorging van een afscheidsdienst. Samen zorgen we voor een goed afscheid dat past bij de overledene en begeleiden we u bij de start van uw persoonlijke rouwperiode. Neem contact met ons op via 073 – 59 92 411 om de mogelijkheden te bespreken van een afscheidsdienst in de omgeving van Den Bosch.