✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Assieraden en urnen

Assieraden en urnen vormen een waardevolle herinnering aan uw dierbaren. Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel in Hedel, vlak bij Den Bosch, begrijpen we het belang van deze tastbare herinneringen in de vorm van assieraden en urnen. Wij bieden een brede selectie aan, variërend van klassieke tot moderne ontwerpen, die u kunnen helpen bij het eren van uw geliefde op een zeer persoonlijke manier.

Uitzicht op de tuin vanuit de aula

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel voor het pand

Keuze uit diverse assieraden en urnen

De juiste urnen en assieraden kiezen kan een diepgaande impact hebben op de manier waarop u herinneringen koestert. Ons assortiment omvat verschillende stijlen en materialen, zodat u een keuze kunt maken die perfect aansluit bij uw wensen en de persoonlijkheid van de overledene. Van elegante urnen tot fijn bewerkte assieraden, wij zorgen ervoor dat elk item met de grootste zorg en respect wordt gekozen. Dankzij ons contact met diverse leveranciers realiseren we gegarandeerd iets dat bij u past. Zo maken we het afscheid extra persoonlijk.

Bekijk onze mogelijkheden

Wij nodigen u uit om onze mogelijkheden voor assieraden en urnen te bekijken voor de uitvaart. Maak een afspraak met Uitvaartverzorging Stork Maasdriel om onze collectie persoonlijk te ervaren en samen de opties door te spreken die het beste bij uw wensen en die van uw dierbare passen. Voor een afspraak belt u naar 073 – 59 92 411.