Uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum is geschikt voor het geven van condoleance-avonden,  diensten en koffietafels.

Condoleances

Tijdens een condoleance-avond bieden wij de gelegenheid aan iedereen om nog één maal te kijken bij de overledene en zijn of haar condoleances over te brengen aan de nabestaanden. Dit kan uitgevoerd worden met of zonder consumpties. Ook is er gelegenheid om het condoleanceregister te tekenen. Voor kleinere groepen is er de mogelijkheid alleen belangstellenden te ontvangen in de familiekamer, dit tot 20 personen, of in de ontvangstruimte. Dit laatste is tot 40 personen. Voor meer dan 40 personen raden wij altijd gebruik van de aula aan. Op de achtergrond draait dan rustige, sfeervolle muziek en op het scherm in de aula kan een PowerPoint-presentatie gedraaid worden met foto’s van de overledene.

Diensten

De aula biedt ruimte aan 150 personen zittend en nog een aantal staand. Er is voldoende ruimte om met de kist naar voren te lopen, al dan niet gewenst begeleidt door onze medewerksters of eigen familie, alwaar na het plaatsen van de overledene vooraan, er een plekje speciaal gereserveerd is voor de naaste familie om te zitten op de eerste rij. Er is in de aula een vleugel aanwezig voor begeleiding van gezangen maar wij kunnen ook ten alle tijden de gewenste muziek vanuit onze geluidsstudio ten gehore brengen. Muziek kan aangeleverd worden op CD’s en of USB stick. Ook dan is er de mogelijkheid om foto’s te tonen op het scherm. Graag aan te leveren via USB of Wetransfer. Door een aan te leggen verbinding is het mogelijk om vanuit het buitenland de dienst te volgen. Dit laatste brengt wel extra kosten met zich mee.

Koffietafels

Bij ons in de aula gehouden koffietafels kunnen uitgevoerd worden in een gedekte koffietafelvariant en een buffetvariant. Van Brabantse koffietafel tot een borrel met hapjes en alles daar tussenin.  Zie hiervoor de tarievenlijst.

Op locatie

Alle mogelijkheden die hierboven worden besproken zijn ten alle tijden ook op locatie te verzorgen. Dat kan zijn een thuisopbaring met condoleance thuis of een opbaring in een verzorgingshuis met condoleance daar. Ook diensten op locatie met indien gewenst verzorging van beeld en geluid behoort tot de mogelijkheden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn tot het bijwonen van de dienst, bieden wij u aan via live-streaming te kijken. Wij kunnen dat voor u boeken bij uitvaartlivebekijken.nl

Onze sfeervolle aula