Onze Bedrijfsvoering

Indien wij voor u een uitvaart mogen verzorgen, zal tijdens die dagen één medewerker van onze organisatie het contact met u onderhouden. Het voordeel hiervan is dat u uw verhaal of vraag niet constant hoeft uit te leggen aan andere medewerkers. Daardoor worden communicatieproblemen voorkomen en heeft u één vertrouwenspersoon.

Het is ons doel zoveel mogelijk aan de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden tegemoet te komen. Er is veel meer mogelijk dan vaak gedacht wordt. Denk aan een breed scala aan rouwkisten in alle mogelijke kleuren of een geheel eigen ontwerp rouwkaart. Ook het zelf mee verzorgen van uw dierbare is bespreekbaar. Wij stellen alles in het werk om de uitvaart naar uw wens in te vullen.

Ons uitvaartcentrum beschikt over alle voorzieningen die u in deze tijd mag verwachten. De aula is geschikt voor uitvaartdiensten tot 360 pers (max. 175 zitplaatsen), koffietafels tot 150 pers, condoleanceavonden. Wij voorzien in een moderne geluidsinstallatie en ook PowerPoint presentaties kunnen worden weergegeven.

Voor kinderen beschikken we over een kinderhoek. In overleg met de ouders is er ook de mogelijkheid om de deksel aan de binnenkant van de kist te beschilderen (kosteloos). Wij zijn er van overtuigd dat dit voor kinderen helpt in de verwerking van het rouwproces. Uiteraard is elke andere vorm bespreekbaar, zoals het maken van tekeningen of knutseltjes die eventueel worden meegegeven aan de overledene.

Ons team heeft niet alleen ervaring, maar ook diverse opleidingen gevolgd. Onder andere de cursussen restauratieve technieken en postmortale zorg zijn met succes afgerond. Dat opgeteld met persoonlijke ervaring, het kunnen meevoelen met de familie en een goed luisterend oor maakt dat wij een uitvaart tot in detail kunnen wegzetten. Dit alles maakt ons al jaren Uniek in uitvaarten.

Ontvangstkamer