✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Begrafenis in regio Den Bosch

Tijdens de begrafenis van een dierbare in Den Bosch, draait het om het herdenken van de persoon en het ophalen van herinneringen en de fijne momenten samen. Natuurlijk wilt u op een persoonlijke manier afscheid nemen. De medewerkers van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel begrijpen dit en bieden u daarom graag passende uitvaartbegeleiding aan.

Rouwvervoer met personeel

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel voor het pand

Een begrafenis om uw dierbare te herdenken

Bij de uitvaart voorafgaand aan de begrafenis herdenkt u uw dierbare. Dit wilt u het liefst zo persoonlijk mogelijk maken. Daarom verzamelen we graag samen met u de mooie momenten en warme terugblikken die u met hem of haar had. Indien gewenst vergezeld met drukwerk en beeldmateriaal, zoals foto’s of passende muziek. Door samen met u en andere nabestaanden te spreken over de overledene, leren wij de persoon in kwestie kennen. Vervolgens zorgen we dat er tijdens de begrafenis een passend afscheid genomen kan worden die past bij de wensen en het budget van uw dierbare.

Gun uw dierbare een afscheid zoals hij of zij het gewenst zou hebben

Wij begrijpen dat iedereen op zijn of haar eigen manier afscheid neemt tijdens de begrafenis in Hedel, nabij Den Bosch. Daarom vinden we het bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel ook belangrijk om u een goed afscheidstraject aan te bieden. Wij passen onze uitvaartbegeleiding aan naar uw wensen en de eventueel vastgelegde uitvaartwensen van uw overleden dierbare. Heeft u vragen over het regelen van een begrafenis of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden uw vragen graag wanneer u telefonisch contact met ons opneemt via 073 – 59 92 411.