✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Een waardige begrafenis verzorgen nabij Den Bosch

Wanneer er een familielid is overleden, dan wilt u een begrafenis voor hem of haar verzorgen die bij de overledene past, in de vertrouwde omgeving van Den Bosch. Daarbij moet er gelet worden op alle details. Dat is de reden dat u zich bij het organiseren van de uitvaart laat ondersteunen door de uitvaartbegeleiders van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit Hedel.

Uitzicht op de tuin vanuit de aula

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henry en Dieneke Stork

Persoonlijke ondersteuning als u een begrafenis wilt laten verzorgen

Wanneer u net een dierbare bent verloren, heeft u steun nodig. Daarom luisteren onze uitvaartbegeleiders graag naar uw wensen en naar die van de overledene, voor zover die bekend zijn. We vertellen u vervolgens alles over de mogelijkheden. U kiest bijvoorbeeld de muziek die u wilt, maar ook bij de aankleding van de aula met bloemen is er van alles mogelijk. Ook kunt u foto’s of een video tonen tijdens de uitvaart, en de kist kan op diverse manieren in ons uitvaartcentrum geplaatst worden.

Maak een afspraak met één van onze uitvaarbegeleiders

Wanneer u een begrafenis gaat verzorgen in regio Den Bosch voor uw dierbare, komt er veel op u af. U moet de rouwpost versturen, bloemen regelen, er moet een kist komen en de uitvaartplechtigheid moet worden samengesteld. Gelukkig nemen onze uitvaartbegeleiders u al deze zaken graag uit handen. Maak daarom een afspraak met hen om uw wensen te bespreken. Dit kan door ons contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 073 – 59 92 411.