✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Een begrafenis laten verzorgen in regio Zaltbommel

Wanneer er een dierbare is overleden en u een begrafenis voor hem of haar wilt laten verzorgen, dan wilt u dit het liefst in uw eigen regio, bijvoorbeeld Zaltbommel, laten doen. Het is natuurlijk prettig als u in een vertrouwde omgeving afscheid kunt nemen van een dierbare. Ook bent u bij ons verzekerd van een uitvaart zoals u die wenst en zoals uw overleden dierbare het gewild zou hebben.

Rouwvervoer met personeel

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel

Een complete begrafenis laten verzorgen

Een waardig afscheid is voor iedereen anders. Sommige mensen willen een begrafenis met bloemen en muziek, terwijl anderen een uitvaart willen waar de nadruk ligt op het rouwen. Weer anderen willen dat hun geloof tot uiting komt tijdens de uitvaart. Wanneer u een begrafenis laat verzorgen door Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit Hedel, in de buurt van Zaltbommel, is het allemaal mogelijk. Onze uitvaartbegeleiders luisteren goed naar uw wensen en verzorgen vervolgens een begrafenis die past bij de overledene, in ons rouwcentrum met mooie aula dat een waardige plek vormt. Zo bieden wij ondersteuning in deze moeilijke tijd.

Maak een afspraak om de uitvaartwensen te bespreken

Wanneer wij een begrafenis voor uw dierbare verzorgen in ons uitvaartcentrum in Hedel, nabij Zaltbommel, zijn wij graag op de hoogte van uw wensen en die van uw dierbare. Ook houden we natuurlijk rekening met het budget. Maak een afspraak zodat we uw wensen in alle rust kunnen bespreken. Bel hiervoor naar 073 – 59 92 411 of vul het contactformulier in.