✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Begrafenis in omgeving Zaltbommel

Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel in Hedel vinden wij het belangrijk om u een goed afscheid te bieden alvorens de begrafenis van uw dierbare nabij Zaltbommel plaatsvindt. Wij begrijpen dat iedereen op zijn of haar eigen manier afscheid neemt. Daarom gaan we graag in gesprek met u om de uitvaartwensen te bespreken.

Uitzicht op de tuin vanuit de aula

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri Stork bij rouwauto

Wij verzorgen graag een bijzondere uitvaart alvorens de begrafenis

Wij bieden u een moment van vrede en samenzijn voor de crematie of begrafenis, in de rustige omgeving van Kerkdriel, nabij Zaltbommel. Tijdens de uitvaart is het mogelijk om een uniek en bijzonder afscheid te nemen. Hierbij draait het om herinnering, momenten samen en een persoonlijk afscheid. Alvorens de begrafenis plaatsvindt, nemen u en uw naasten persoonlijk afscheid van uw dierbare. In de aula van ons rouwcentrum in Hedel is er ruimte voor meer dan 150 mensen om een afscheidsdienst bij te wonen. Daarnaast zijn er ook nog staanplaatsen beschikbaar. Middels een presentatie vol foto’s haalt u mooie herinneringen op onder begeleiding van passende muziek. Het afscheid sluit u indien gewenst af met een koffietafel of borrel.

Een afscheidsdienst aangepast naar uw wensen

Iedereen neemt op zijn eigen manier afscheid van zijn of haar dierbaren, eventueel gesterkt door uw geloof of juist op eigen kracht. Dit begrijpen wij bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel. Daarom willen wij u een goed afscheid bieden middels een passende afscheidsdienst nabij Zaltbommel voordat de begrafenis plaatsvindt. Heeft u vragen over afscheid nemen of wilt u meer weten over wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Wij beantwoorden ze graag via 073 – 59 92 411.