✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Bijzondere uitvaart nabij Maasdriel

Dankzij een bijzondere uitvaart bij ons in omgeving Maasdriel, heeft u een passend afscheid van uw dierbare. Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit Hedel vinden wij het belangrijk om de uitvaart te verzorgen vanuit het oogpunt van de nabestaanden en met respect voor de overledene. Een afscheid waarbij iedereen mag rouwen op een eigen manier met herinneringen.

Herdenkingsavond

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri Stork bij rouwauto

De details van een bijzondere uitvaart

Samen met u willen we alle aspecten doen kloppen om een bijzondere uitvaart te organiseren voor het afscheid van de overledene. Naar aanleiding van gesprekken en persoonlijke uitvaartwensen vullen we de details in zoals uw dierbare dit graag had gewenst. Bespreek bijvoorbeeld het passende rouwvervoer met ons voor een mooie laatste reis, zoals een koets met paarden of een uitvaarttruck. Ook voor het drukwerk bieden wij begeleiding om het perfect aan te laten sluiten op de persoonlijkheid en eventueel laatste wensen van uw dierbare. Ieder aspect van de uitvaart wordt persoonlijk.

Bespreek de wensen van uw dierbare

Heeft de overledene diens uitvaartwensen met u besproken of vast laten leggen? Voor de uitvaartverzorgers zijn deze details belangrijk om een persoonlijk afscheid te verzorgen waar u zich goed bij voelt. Samen bespreken we alle mogelijkheden die ons rouwcentrum in Hedel biedt. We zetten graag die extra stap voor een bijzondere uitvaart nabij Zaltbommel en Maasdriel. Bij vragen zijn wij bereikbaar via 073 – 59 92 411.