✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Brabantse koffietafel

Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel in Hedel kunt u een Brabantse koffietafel als arrangement boeken, een traditioneel en warm onderdeel van het afscheid. Deze Brabantse koffietafel staat symbool voor gastvrijheid en samenzijn, een tijd om samen te komen en herinneringen te delen. Het is een mooie manier om na de uitvaartdienst de gasten te ontvangen en troost te vinden in elkaars gezelschap.

Beeldentuin

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel

Een Brabantse koffietafel voor tijdens de receptie

De Brabantse koffietafel is meer dan alleen een maaltijd; het is een moment van verbondenheid. Dit consumptiearrangement omvat traditionele worstenbroodjes en andere lokale lekkernijen, die zorgvuldig zijn geselecteerd om comfort te bieden tijdens de afscheidsbijeenkomst. Het biedt een warme, huiselijke sfeer die helpt bij het herdenken van dierbare momenten met uw geliefde. Een Brabantse koffietafel kan variëren van eenvoudig tot uitgebreid, afhankelijk van uw wensen. Op die manier maken we het afscheid zo persoonlijk mogelijk.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in onze Brabantse koffietafel voor de uitvaart die u bij ons organiseert? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 – 59 92 411. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en zorgen ervoor dat alles naar wens wordt geregeld. Samen plannen we een waardig en troostrijk afscheid met een authentieke Brabantse koffietafel.