✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Condoleance

Een condoleance organiseren bij ons uitvaartcentrum nabij Den Bosch biedt een waardige manier om afscheid te nemen en medeleven te betuigen. Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel in Hedel, nabij Zaltbommel, begrijpen we het belang van een respectvolle condoleance en bieden wij ondersteuning om deze bijeenkomst persoonlijk en gedenkwaardig te maken.

Uitzicht op de tuin vanuit de aula

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel voor het pand

Een waardige condoleance organiseren

Een condoleance organiseren is een delicate taak die empathie en aandacht voor detail vereist. Bij ons kunt u een persoonlijk afscheid organiseren, waarbij wij nauwgezet rekening houden met uw wensen en die van uw dierbare. Wij zorgen ervoor dat de condoleance een afspiegeling is van het leven van de overledene, met ruimte voor persoonlijke verhalen, muziek en andere vormen van eerbetoon die de overledene typeren. U kunt gebruik maken van onze aula om met uw dierbaren afscheid te nemen. Wij bieden ook mogelijkheden voor consumpties voor de aanwezigen.

Maak een afspraak en bespreek uw wensen

Een condoleance of afscheidsbijeenkomst plannen kan overweldigend zijn. Neem contact met ons op via 073 – 59 92 411 om uw wensen te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een condoleance die past bij uw behoeften en die van uw dierbare. Samen zorgen we voor een waardige en respectvolle uitvaart.