✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Crematie nabij Den Bosch

Wij verzorgen met toewijding en respect een crematie nabij Den Bosch. Dit doet wij op een persoonlijke wijze, zodat u uw dierbare gedenkt op een waardige manier en passend afscheid kunt nemen. Wij zetten graag een extra stap voor u om alle details zo uniek mogelijk in te vullen.

Aula met gedachtenisboom

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel

Een verzorgde crematie in een vertrouwde omgeving

Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel in Hedel, nabij Den Bosch, vinden wij het belangrijk om de crematie te verzorgen vanuit het oogpunt van de nabestaanden en met respect voor de overledene. Daarom zorgen wij na het overlijden voor een goede, persoonlijke begeleiding. Bespreek de uitvaartwensen met ons tijdens een gesprek met één van onze uitvaartbegeleiders, zodat wij weten wat voor uitvaart bij uw overleden dierbare past. Op die manier kunnen wij een uniek en persoonlijk afscheid verzorgen, dat tot in detail is uitgedacht en aansluit bij al uw wensen.

Laat de zorg rondom een crematie uit handen nemen

Neem contact op met onze uitvaartverzorgers voor het regelen van een uitvaart voorafgaand aan de crematie of begrafenis nabij Den Bosch. Graag nemen wij, indien gewenst, de zorg uit handen met betrekking tot de crematie en uitvaartverzorging. Samen zorgen we voor een goed afscheid dat past bij de overledene. Neem contact met ons op via 073 – 59 92 411 om de mogelijkheden te bespreken van een crematie of uitvaartdienst in ons uitvaartcentrum.