✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Een passend afscheid voor de crematie nabij Zaltbommel

Ons uitvaartcentrum in Hedel zorgt voor een moment van vrede en samenzijn alvorens de crematie nabij Zaltbommel. Wij verzorgen met toewijding en respect de uitvaart voor een crematie op een persoonlijke wijze. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en aan uw wensen gehoor te geven.

Uitzicht op de tuin vanuit de aula

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henry en Dieneke Stork

Een korte plechtigheid vlak voor de crematie

Wij stellen onze faciliteiten graag beschikbaar om uw dierbare een afscheid te geven dat bij hem of haar past. Ons uitvaartcentrum is ingericht om nabestaanden te ontvangen in een warme, huiselijke sfeer. Deze ruimte biedt de mogelijkheid tot het bijwonen van condoleances, er worden afscheidsdiensten gehouden en er staan voldoende koffietafels. Na de uitvaart begeleiden wij de overledene voor de crematie naar het crematorium door alleen naaste familie.

Een bijzonder afscheid op een unieke locatie

Ons uitvaartcentrum is gevestigd in Hedel, nabij Zaltbommel. Op deze locatie verzorgen wij unieke en bijzondere uitvaarten voorafgaand aan een crematie of begrafenis. Wilt u liever een afscheidsdienst laten verzorgen op een andere locatie of een livestream voor naasten in het buitenland? Neem telefonisch contact met ons op via 073 – 59 92 411, dan zorgen we samen met u voor een passend afscheid. Indien gewenst, nemen wij u alle zorgen uit handen. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en gehoor te geven aan uw wensen.