Rouwdrukwerk

Het maken van alle rouwdrukwerk doen wij in ons eigen beheer. Rouwcirculaires of brieven, gedachteniskaartjes, liturgieën en bedankkaartjes ontwerpen wij samen met u tot de persoonlijke kaart die u in gedachten heeft. Wij komen een aantal keren bij u langs om drukproeven af te geven en te bespreken net zo lang tot u tevreden bent. Dan pas gaan we drukken. Dit heeft als voordeel dat wij ook met feestdagen, in de weekenden en op avonden uw rouwdrukwerk kunnen verzorgen. Alle drukwerk wordt pas vervaardigd na goedkeuring van de nabestaanden. Uiteraard controleren wij op spelling en grammaticale fouten.

Bij een verwacht overlijden is het mogelijk om dit al voor te bereiden  mocht dat een wens zijn. U heeft dan een stukje  regie over uw eigen afscheid. Wij frankeren de enveloppen, vouwen de kaarten in en zorgen dat uw post bij het sorteercentrum komt.

Advertenties in week en of dagbladen worden geheel door ons voor u verzorgd. U ontvangt altijd een prijsindicatie voor plaatsing en indien mogelijk een proefexemplaar.

Het bewerken van foto’s voor een presentatie tijdens de condoleance of de dienst en het regelen van de muziek geheel volgens uw eigen wens zit in ons takenpakket. Ook het brengen van alle benodigde papieren en de fotopresentatie en muziek op USB naar het crematorium doen wij voor u en wel 24 uur voor de uitvaart zodat het in het crematorium getest kan worden.

Rouwdrukwerk