Familiekamer

24 uur per dag toegankelijk

Opbaren van een overledene kan zoals gewenst in een kist of op bed door ons gerealiseerd worden. Houdt u er wel rekening mee dat er altijd voor een uitvaart een passend en door de wet goedgekeurd “omhulsel” voor de overledenen uitgezocht dient te worden. Wij hebben diverse kisten en andere varianten voor u te bezichtigen op voorraad staan.

De familiekamer is voorzien van een opbaarruimte en een ruime ontvangstkamer, geschikt tot 24 personen. Dit geheel is in huiselijke sfeer ingericht met voldoende zitplaatsen. Tevens is er in de ruimte een eigen keuken met koelkast en een apart toilet.

De nabestaanden krijgen een sleutel, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u hier gebruik van maakt. Na 22.00 uur sluit in overleg met de nabestaanden de toegangspoort uit veiligheidsoverweging. Nabestaanden behouden 24 uur per dag de toegang.

Tevens is er de mogelijkheid om te blijven slapen voor max. 2 personen. Als men behoefte daaraan heeft voorzien wij in ontbijt / lunch tegen redelijke prijzen. Avondeten kan ten alle tijden besteld worden bij diverse restaurants in de omgeving.

Het is toegestaan om een eigen sfeer te creëren. Het gebruik van kaarsen is niet toegestaan in verband met brandveiligheid. Hiervoor staan in de ruimte tuimelkaarsjes. In de opbaarkamer is ruimte om bloemen bij uw dierbare neer te zetten of leggen. Hiervoor hebben wij diverse bloementafeltjes en vazen ter beschikking. U bepaalt altijd zelf door welke bloemist u de bloemen laat verzorgen.

familiekamer-2
familiekamer-1
familiekamer-3