Geschiedenis

Uitvaartverzorging Stork Maasdriel bestaat sinds 31 oktober 2001. Deze beslissing namen wij na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan bij één van de grootste organisaties van Nederland. Daar hebben wij gezien hoe het wel en niet moest. We hebben de markt verkend en ons na gedegen onderzoek gevestigd in Hedel. In eerste instantie vanuit huis, aan de Drielseweg 36 A.

Na anderhalf jaar te hebben gewerkt in de omgeving en ervaring te hebben opgedaan met o.a. de opbaarmogelijkheden in diverse mortuaria hier in de regio, hebben wij besloten een eigen uitvaartcentrum te openen voor de gemeente Maasdriel en omstreken. Dit hebben wij kunnen realiseren op 11 juli 2003 en wel aan de Archtronlaan 6 te Hedel. Dit om onze diensten breder en persoonlijker voor de nabestaanden aan te kunnen bieden. Hier is het idee ontstaan van de 24 uurs kamer.

Vanaf 15 oktober 2009 werken we vanuit een gloednieuw uitvaartcentrum en kunnen we zelfs een mogelijkheid tot overnachten bieden aan familieleden die van ver komen. Dit unieke centrum is gevestigd aan de Drielseweg 36B te Hedel en ligt centraal in de regio. Ondanks ons relatief korte bestaan kunnen wij rekenen op een vast team van enthousiaste medewerkers.

Voor ons nieuwe concept waren wij in 2009 genomineerd voor de Funeral Award, de oscar onder de prijzen voor uitvaart gerelateerde bedrijven.  Vol trots kunnen wij zeggen dat wij deze in ontvangst hebben mogen nemen voor de categorie “beste service en dienstverlening in de uitvaartbranche”

 Onze respectvolle en warme manier van omgaan met nabestaanden en overledenen met oog voor detail in de uitvoering van de uitvaart maakt ons “Uniek in uitvaarten” .

Ervaar onze manier van werken en neem eens contact op of kom eens langs om te kijken. Wij en de koffie staan altijd voor u klaar.

Henry en Dineke Stork