✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Koffietafel

Een koffietafel is een belangrijk onderdeel van veel uitvaarten, een moment waarop familie en vrienden samenkomen. Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel in Hedel, vlak bij Den Bosch, bieden we een warm en respectvol koffiearrangement aan, waarbij u samen met uw dierbaren herinneringen kunt delen en elkaar kunt steunen.

Onze sfeervolle aula

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

uitvaartverzorging sork maasdriel zonsondergang

Koffietafel: diverse arrangementen mogelijk

Onze koffietafelarrangementen zijn divers en aanpasbaar aan uw persoonlijke wensen. Wij bieden onbeperkt koffie en thee aan, aangevuld met diverse versnaperingen, variërend van traditionele cake tot lokale specialiteiten. Kies bijvoorbeeld voor de Brabantse koffietafel met worstenbrood. Onze koffietafels zijn bedoeld om een comfortabele en uitnodigende sfeer te creëren op uw afscheidsbijeenkomst, waarin gasten herinneringen kunnen ophalen en elkaar kunnen ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd. Afhankelijk van uw wensen en uw budget realiseren we graag een koffietafel die op uw wensen aansluit.

Informeer naar onze opties

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een koffietafel bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel, in de buurt van Zaltbommel? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 073 – 59 92 411. Wij staan klaar om al uw vragen over consumpties te beantwoorden en samen met u een passende koffietafel te organiseren die eer doet aan de herinnering aan uw dierbare. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het plannen van een respectvolle en gedenkwaardige uitvaart met een koffietafel.