Livestream

Video en audio registratie
Een uitvaart is een eenmalige herinnering. Naast een uitvaart streamen vinden wij het ook van groot belang om als herinnering voor een mooie opname te zorgen. Een uitvaart registreren wij daarom met drie camera’s voor een dynamische afwisseling. Ook dragen we zorg voor het geluid.

Techniek
Wij vinden een discrete en onopvallende aanwezigheid van groot belang. De techniek in de ruimte beperken wij tot slechts de camera’s.

Live en privé te bekijken
Via ons besloten platform kunnen genodigden de uitvaart live bekijken. Wij zorgen voor een link die u kunt doorsturen.

Voor nabestaanden
De uitvaartdienst is live te bekijken voor iedereen, wereldwijd, op iPhone, Android, tablet of computer en zelfs moderne smart televisies, zonder gedoe en in prachtige kwaliteit. De snelheid van uw internetverbinding kan invloed hebben op de beeldkwaliteit.
Na afloop van de uitvaartdienst is er voor de familie de mogelijkheid om de opname van de dienst te krijgen.

Met een een weblink worden genodigden van overal op de wereld doorgeleid naar de dienst, na invoer van de gebruikersnaam en het wachtwoord kunt u de dienst live bekijken. Op een afgeschermde omgeving, zodat niet zomaar iedereen mee kan kijken. De beelden, de geluiden, de toespraken, die bekende gezichten. Ondanks dat je er niet bij bent, kun je alles volgen.

Privacy
Alles gebeurt volgens de AVG richtlijnen.

Aula met gedachtenisboom