✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Persoonlijk afscheid

Een persoonlijk afscheid organiseren is een delicate taak, waarbij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel in Hedel, nabij Den Bosch, u professioneel ondersteunt. Een persoonlijk afscheid is een unieke kans om het leven en de herinneringen aan uw dierbare te vieren. Samen met onze uitvaartverzorger creëert u een afscheidsceremonie die de persoonlijkheid en wensen van de overledene weerspiegelt.

Beeldentuin

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henry en Dieneke Stork

Een mooi en persoonlijk afscheid organiseren

Bij het organiseren van een mooi en persoonlijk afscheid staan uw wensen en die van de overledene centraal. Of het nu gaat om de keuze van muziek, bloemen of de invulling van de condoleance, alles wordt afgestemd op een waardig afscheid dat recht doet aan de persoon die wordt herdacht. Wij luisteren zorgvuldig naar uw verhalen en wensen om een memorabel afscheid te verwezenlijken. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij u graag op de hoogte van alle mogelijkheden voor uw afscheidsbijeenkomst.

Vertel ons meer over uw specifieke wensen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid bij ons uitvaartcentrum? Neem contact met ons op door te bellen naar 073 – 59 92 411 en vertel ons over uw specifieke wensen. Wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren in deze moeilijke tijd. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid van uw dierbare een liefdevolle herinnering wordt die u altijd zal koesteren.