✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Persoonlijk afscheid nabij Maasdriel

Wij weten hoe persoonlijk het is om afscheid te nemen van een overleden dierbare tijdens een uitvaart in omgeving Maasdriel. Dankzij een bijzondere uitvaart of begrafenis die past bij uw dierbare: voelt de overledene een beetje dichterbij. Wat uw wensen ook zijn voor een persoonlijke uitvaart of begrafenis, de medewerkers van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel staan klaar voor allen uit de verre omgeving van Hedel en Kerkdriel.

Jaguar rouwauto met Jaguar volgauto

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri Stork bij rouwauto

Persoonlijk afscheid nemen met een bijzondere uitvaart

Een afscheid valt altijd zwaar. Daarom zorgen wij u na het overlijden voor een goede begeleiding. Dankzij de uitvaartwensen van de overledene en gesprekken met u, leren wij uw dierbare kennen. Met deze warme herinneringen in het achterhoofd nemen wij zorg voor het organiseren van een uniek afscheid tot in de details. Een bijzondere uitvaart met een persoonlijke toon: op deze manier wilt u afscheid nemen van uw dierbare tijdens de begrafenis of de uitvaart.

Faciliteiten voor een persoonlijke uitvaart of begrafenis

Wilt u graag op uw eigen manier persoonlijk afscheid nemen van de overledene? Wij bieden u hulp en begeleiding aan bij het verzorgen van een persoonlijke uitvaart of begrafenis bij ons rouwcentrum nabij Kerkdriel en Maasdriel. U heeft bijvoorbeeld verschillende opties met betrekking tot het rouwvervoer: van een traditionele Lincoln tot een koets getrokken door paarden. Haal uw herinneringen op met foto’s tijdens het afscheid of voorzie de rouwkaart van een persoonlijk kunstwerk van uw dierbare. Wij helpen met vormgeven van het afscheid.

Rouwen op uw eigen manier

De medewerkers van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit Hedel regelen voor inwoners van Kerkdriel, Maasdriel tot Zaltbommel en in de gemeenten Nederhemert tot Altena een persoonlijke uitvaart of begrafenis om afscheid te nemen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen manier mag rouwen. Wenst u uitvaartbegeleiding van ons? Neem dan contact op door te bellen naar 073 – 59 92 411. Wij bieden u graag steun en begeleiding tijdens deze moeilijke tijd.