✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Persoonlijk afscheid

Wij weten hoe persoonlijk het is hoe iemand afscheid wilt nemen. Dankzij een bijzondere uitvaart of begrafenis die past bij uw dierbare, voelt de overledene een beetje dichterbij. Wat uw wensen ook zijn voor een persoonlijke uitvaart of begrafenis, de medewerkers van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel staan klaar voor allen uit de verre omgeving van Hedel en Kerkdriel.

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

home-slide2

Persoonlijk afscheid nemen met een bijzondere uitvaart

Een afscheid valt altijd zwaar. Daarom zorgen wij u na het overlijden voor goede begeleiding. Dankzij de uitvaartwensen van de overledene en gesprekken met u, leren wij uw dierbare kennen. Dankzij deze warme herinneringen nemen wij zorg voor een uniek afscheid tot in de details. Een bijzondere uitvaart met een persoonlijke toon, op die manier wilt u afscheid nemen van uw dierbare tijdens de begrafenis of de uitvaart in de omgeving van Kerkdriel.

Faciliteiten voor een persoonlijke uitvaart of begrafenis in omgeving Kerkdriel

Wilt u graag op uw eigen manier persoonlijk afscheid nemen van de overledene? Wij bieden u hulp en begeleiding bij het verzorgen van een persoonlijke uitvaart of begrafenis bij ons rouwcentrum nabij Kerkdriel. U heeft bijvoorbeeld verschillende opties met betrekking tot het rouwvervoer, van een traditionele Lincoln tot een koets getrokken door paarden. Haal uw herinneringen op met foto’s tijdens het afscheid of voorzie de rouwkaart van een persoonlijk kunstwerk van uw dierbare. Wij helpen met vormgeven van het afscheid.

Rouwen op uw eigen manier

De medewerkers van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit Hedel regelen voor inwoners van Kerkdriel tot Zaltbommel en in de gemeenten Nederhemert tot Altena een persoonlijke uitvaart of begrafenis om afscheid te nemen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen manier mag rouwen. Wenst u uitvaartbegeleiding van ons? Neem dan contact op door te bellen naar 073 – 59 92 411. Wij bieden u graag steun en begeleiding tijdens deze moeilijke tijd.