✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Een persoonlijke uitvaart in regio Zaltbommel

Het belangrijkste van een persoonlijke uitvaart in Zaltbommel of elders is dat deze persoonlijk is en dat deze past bij (de wensen van) uw dierbare. Daarom kunt u voor het regelen van een persoonlijke uitvaart uitstekend terecht bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit Hedel, in de buurt van Zaltbommel. Wij regelen de uitvaart van uw dierbare van A tot Z en luisteren goed naar uw wensen, zodat de uitvaart helemaal is zoals uw dierbare het gewild zou hebben.

Uitzicht op de tuin vanuit de aula

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri Stork bij rouwauto

Ontdek alle mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer u onze uitvaartbegeleiders vraagt om een persoonlijke uitvaart te organiseren voor uw dierbare, dan ontdekt u dat er bij ons rouwcentrum veel mogelijkheden zijn. De invulling van de uitvaart is qua muziek en toespraken bijvoorbeeld geheel vrij. Ook is er de mogelijkheid voor familie en vrienden om de uitvaart te volgen via een livestream. Het tonen van foto’s tijdens de uitvaart is ook mogelijk. Door de vele mogelijkheden wordt de uitvaart van uw dierbare een zeer persoonlijke uitvaart, wat u en uw naasten helpt bij de verwerking van het verlies.

Maak een afspraak om de uitvaart echt persoonlijk te maken

Om de uitvaart van uw overleden dierbare echt persoonlijk te maken, horen wij graag de wensen van de overledene. Ga met ons in gesprek en laat het ons weten. Wij laten u vervolgens weten wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij een persoonlijke uitvaart in ons rouwcentrum in Hedel, regio Zaltbommel, organiseren die past bij de overledene. Maak een afspraak door contact met ons op te nemen via 073 – 59 92 411.