✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Dit rouwcentrum nabij Den Bosch neemt u alles uit handen

Ons rouwcentrum nabij Den Bosch ondersteunt u in een moeilijke tijd. Wanneer er een dierbare is overleden, wilt u de tijd hebben om te kunnen rouwen en het verlies te verwerken. Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit Hedel, helpen we u hier graag bij. We nemen u alles rondom het regelen van een mooie uitvaart voor uw dierbare uit handen. Bezoek ons rouwcentrum en laat ons uw wensen en die van de overledene weten. Dan zorgen wij voor de gehele uitvaart, zoals uw dierbare het gewild zou hebben.

Rouwvervoer met personeel

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

uitvaartverzorging sork maasdriel zonsondergang

Ons rouwcentrum verzorgt alle details

Wanneer u een uitvaart organiseert voor een dierbare, dan zijn er veel zaken die er geregeld moeten worden. Natuurlijk de uitvaartplechtigheid zelf, maar hieraan gaat een flinke voorbereiding vooraf. Denk bijvoorbeeld aan rouwkaarten, het laten drukken van bidprentjes, het bestellen van de bloemen en natuurlijk moet de overledene een mooie kist krijgen Ook moet er melding worden gedaan van het overlijden. Met al deze zaken helpen de specialisten van ons rouwcentrum u graag. Ze doen dit op een respectvolle manier, zodat u het overlijden van uw dierbare een plekje kunt geven.

Maak een afspraak voor een uitgebreid gesprek

Omdat er bij het organiseren van een waardig afscheid veel komt kijken, is het belangrijk om rustig en uitgebreid met elkaar in gesprek te gaan. Daarom bent u van harte welkom in ons rouwcentrum in Hedel, nabij Den Bosch. Onze uitvaartbegeleiders bespreken alle wensen en de mogelijkheden met u. Maak een afspraak door contact op te nemen via 073 – 59 92 411.