✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Rouwcentrum in omgeving Kerkdriel

Ons rouwcentrum in Hedel staat tot uw beschikking voor een persoonlijk en uniek afscheid na het overlijden van een dierbare, samen met uw naasten uit Kerkdriel, Zaltbommel en de rest van de regio. Uitvaartverzorging Stork Maasdriel hecht veel waarde aan het verzorgen van een waardig en uniek afscheid dat past bij uw dierbare.

Rouwvervoer met personeel

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Uitzicht op de tuin vanuit de aula

De faciliteiten van ons rouwcentrum

Wij stellen onze faciliteiten graag beschikbaar om uw dierbare een afscheid te geven dat bij hem of haar past. Met persoonlijke uitvaartbegeleiding leren wij de overleden kennen om zo een unieke uitvaart te verzorgen. In de aula van ons rouwcentrum is er ruimte voor meer dan 150 mensen om een afscheidsdienst of condoleancedienst bij te wonen, exclusief staanplaatsen. Dankzij een presentatie vol foto’s en herinneringen, begeleid door passende muziek, houdt u samen de herinnering aan uw dierbare in stand. Het afscheid sluit u indien gewenst af met een koffietafel of borrel.

Een afscheid op een bijzondere locaties

Wij verzorgen een unieke, bijzondere uitvaart voor de overledenen uit de gemeenten Maasdriel, Nederhemert en Altena. Ons rouwcentrum is gevestigd in Hedel, nabij Kerkdriel en Zaltbommel. Wilt u liever een afscheidsdienst laten verzorgen op een andere locatie of een livestream voor naasten in het buitenland? Neem contact met ons op via 073 – 59 92 411, dan zorgen we samen met u voor een passend afscheid.