✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Ons rouwcentrum in de gemeente Maasdriel

Neem afscheid van uw dierbare in zijn of haar eigen omgeving in ons rouwcentrum nabij Maasdriel. Zo wordt het ook makkelijker om dit samen met al uw familie en vrienden te doen. Dit maakt het rouwproces ook veel makkelijker. Omdat ons rouwcentrum te Hedel, gemeente Maasdriel, u ook alles uit handen neemt rondom het regelen van de uitvaart, heeft u de tijd en ruimte om het verlies te verwerken.

Onze sfeervolle aula

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henry en Dieneke Stork

Onze uitvaartbegeleiders helpen u graag in ons rouwcentrum

Wanneer uw dierbare is overleden, heeft u natuurlijk een rouwcentrum nodig om een waardig afscheid te houden. Maar wist u dat u niet zelf alle zaken rondom de uitvaart hoeft te regelen? De ervaren en respectvolle uitvaartbegeleiders van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel helpen u graag. Zo heeft u alle ruimte om zich te richten op de verwerking van uw verlies. Ondertussen regelen onze uitvaartbegeleiders de invulling van de uitvaart, inclusief de bloemen, de rouwkaarten en de consumpties aan de koffietafel na afloop. Alle details rondom de uitvaart nemen wij u graag uit handen.

Maak een afspraak om de wensen te bespreken

Onze specialisten helpen u graag met het organiseren van een waardig afscheid voor uw dierbare, maar dan moeten we wel op de hoogte zijn van uw wensen en die van uw dierbare. Maak daarom een afspraak met ons, door te bellen naar 073 – 59 92 411. We gaan dan graag met u in gesprek over alle wensen, zodat er een waardig afscheid georganiseerd kan worden.