✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Rouwcentrum vlak bij Zaltbommel

Het rouwcentrum van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel in Hedel, nabij Zaltbommel, is een geschikte locatie om een waardig afscheid te nemen van een overleden dierbare. De aula biedt voldoende ruimte voor nabestaanden en ook is er een familieruimte om samen te komen met directe familieleden en vrienden. Door samen te komen met familie en vrienden, zal het rouwproces worden verzacht.

Sfeer foto van de aula

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri Stork bij rouwauto

Ons rouwcentrum heeft verschillende voorzieningen

Wanneer u de uitvaart van een overleden dierbare organiseert, zijn alle details belangrijk. U wilt een waardige afscheidsbijeenkomst in een mooie aula die aangekleed is met bloemen. Ook een mooie kist is heel belangrijk. Verder is de keuze van de muziek belangrijk. Na afloop van de uitvaart wilt u wellicht nog herinneringen ophalen met vrienden en familie, onder het genot van een hapje of drankje. Voor dit alles moeten er rouwkaarten gestuurd worden naar vrienden en bekenden. Er is dus vlak na het overlijden van een dierbare veel te regelen, terwijl u overmand bent door emoties. Gelukkig helpen de ervaren uitvaartbegeleiders van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel u graag. Ons rouwcentrum in Hedel, nabij Zaltbommel, neemt u alles uit handen.

Bespreek al uw wensen met ons

Neem contact op met ons rouwcentrum nabij Zaltbommel na het overlijden van een dierbare. We gaan graag met u in gesprek over al uw wensen ten aanzien van de uitvaart en natuurlijk bespreken we ook de wensen van de overledene. Vaak hebben mensen voor hun overlijden al wat wensen gedeeld ten aanzien van hun uitvaart. Deze zetten we graag samen met u op een rij tijdens een gesprek bij ons rouwcentrum in Hedel, nabij Zaltbommel, of natuurlijk bij u thuis. Maak een afspraak voor een gesprek door contact met ons op te nemen via 073 – 59 92 411.