Rouwvervoer nabij Maasdriel

Om de laatste reis van uw dierbare persoonlijk te maken, is het mogelijk om rouwvervoer in omgeving Maasdriel te regelen dat echt bij de overledene past. Van een traditioneel zwarte Lincoln Towncar Special rouwauto tot een opvallende uitvaarttruck of een rouwkoets met paarden: bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel verzorgen we een passend afscheid. Het overbrengen van de overledene naar ons rouwcentrum in Hedel gebeurt met een speciaal ingerichte uitvaartbus. U beslist over het rouwvervoer tijdens de afscheidsdienst.

De laatste reis van uw dierbare met passend rouwvervoer

Wij begrijpen goed dat iedereen op een persoonlijk manier afscheid wilt nemen. Het organiseren van een goed afscheid van uw dierbare en het inleiden van een persoonlijke rouwperiode voor de nabestaanden is voor ons erg belangrijk. Weet u hoe het afscheid opgezet moet worden of heeft uw dierbare de uitvaartwensen laten vastleggen, ook met betrekking tot het rouwvervoer? Samen bekijken we de mogelijkheden binnen ons wagenpark, bijvoorbeeld als er een andere kleur rouwvervoer gewenst is. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze volgauto’s om de laatste reis te maken met een erestoet.

Samen verzorgen we een uniek afscheid

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van ons rouwcentrum in Hedel, nabij Kerkdriel en Zaltbommel. Geen verzoek gaat te ver als het op een uniek afscheid aankomt. Als u de persoonlijke wensen van uw dierbare wilt bespreken of meer wilt weten over het beschikbare rouwvervoer bij ons in Kerkdriel of Maasdriel, bel ons dan via 073 – 59 92 411. Samen zorgen we voor een bijzondere uitvaart en een passend afscheid.

Jaguar rouwauto met Jaguar volgauto
Rouwvervoer koets