Thuis opbaren

Naast het opbaren in onze 24-uurskamers is er de mogelijkheid om thuis op te baren. Wij zijn gespecialiseerd in het opbaren van de overledene in de thuissituatie. Dit kan een opbaring zijn traditioneel in een kist, maar ook een opbaring op een bed behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor beschikken wij over diverse koelvoorzieningen. Minimaal 2 x per dag controleren wij de voortgang van de opbaring en de werking van de diverse apparatuur.

Het verzorgen (wassen en aankleden) kan indien gewenst geheel op locatie door ons worden verzorgd. Alleen het uitvoeren van thanatopraxie (lichte balseming) is uitsluitend mogelijk in het mortuarium aan de Drielseweg.

Tevens beschikken wij over diverse materialen om van bijvoorbeeld een garage een waardige opbaarkamer te maken. Met een stukje aankleding en bloemenzuilen ziet dat er snel netjes en verzorgd uit.

Tegen een kleine vergoeding beschikken wij over tenten, sta-tafels, kop en schotels, koffieketels, enz. te gebruiken tijdens condoleances en koffietafels op locatie.