✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Een bijzondere uitvaart nabij Zaltbommel

We verzorgen graag voor u een bijzondere, persoonlijke uitvaart in ons uitvaartcentrum nabij Zaltbommel. Wij begrijpen goed dat iedereen op een persoonlijke manier afscheid wilt nemen van een overleden dierbare. Met onze uitvaartbegeleiding wordt de uitvaart een mooi moment om uitgebreid en in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.

Team Stork

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel

Wij verzorgen de uitvaart vanuit het oogpunt van de nabestaanden

Onze uitvaartbegeleiders bieden persoonlijke begeleiding met een persoonlijke benadering en gedetailleerde uitvoering van een volledige uitvaart op een locatie naar wens. Wilt u graag een bescheiden ceremonie in familiekring organiseren? Of wilt u een uitgebreid afscheid met veel dierbaren organiseren op een bijzondere locatie? Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel verzorgen wij de uitvaart voor een begrafenis of crematie en bieden wij uitvaartbegeleiding vanuit het oogpunt van de nabestaanden. Indien gewenst, nemen wij u alle zorgen uit handen en vullen we de details in zoals uw dierbare dit graag had gewenst.

Organiseer een waardig afscheid op een bijzondere locatie

Wij verzorgen een unieke, bijzondere uitvaart voor uw dierbare en bieden daarbij uitvaartbegeleiding op maat aan. Iedereen neemt immers op een geheel eigen manier afscheid van een dierbare. Onze medewerkers bieden u graag ondersteuning bij de verzorging van een afscheidsbijeenkomst in deze moeilijke tijd. Wilt u graag een afscheidsdienst laten verzorgen op een bijzondere locatie of wilt u een livestream beschikbaar stellen voor naasten in het buitenland? Neem telefonisch contact met ons op via 073 – 59 92 411. Maak vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van uitvaartbegeleiding en het organiseren een unieke uitvaart nabij Zaltbommel.