✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Een prachtig uitvaartcentrum in gemeente Maasdriel

Als er iemand in uw nabije omgeving is overleden, dan zoekt u een waardig uitvaartcentrum in de gemeente Maasdriel, zodat u daar een passende uitvaart kunt organiseren. U kunt hier wel wat hulp bij gebruiken, want er komt veel op u af na het overlijden van een dierbare. Zeker ook omdat u natuurlijk te maken heeft met allerlei emoties. Daarom kunt u uitstekend terecht bij onze ervaren uitvaartbegeleiders. Zij luisteren goed naar uw wensen en proberen samen met u een beeld te schetsen van de overledene. Zo weten we zeker dat de uitvaart van uw dierbare in ons uitvaartcentrum past bij uw wensen en belangrijker nog: bij de overledene.

Henri en Dineke Stork bij hun Jaguar rouwauto

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel

Deze voorzieningen vindt u bij ons uitvaartcentrum

Wanneer u een uitvaart organiseert voor een dierbare, wilt u dit op een waardige plek doen. Ons uitvaartcentrum in Hedel, gemeente Maasdriel, is een mooie plek voor een waardig afscheid. Onze aula biedt voldoende ruimte voor alle dierbare vrienden en familie van de overledene en van u als nabestaande. Ook is er in de aula ruimte voor mooie bloemen en kaarsen, zodat u afscheid neemt in een mooie omgeving. Verder is er een waardige plek voor de kist met het lichaam van uw dierbare, zodat uw dierbare nog één keer in het middelpunt van de belangstelling kan staan, en de aandacht krijgt die hij of zij verdient tijdens een mooie afscheidsdienst.

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Is uw dierbare overleden, en bent u nu op zoek naar een uitvaartcentrum in de gemeente Maasdriel, regio Den Bosch? Neem dan contact op met onze ervaren en respectvolle uitvaartbegeleiders. We maken dan een afspraak om uw wensen en belangrijker nog, die van de overledene te bespreken. U maakt een afspraak door contact met ons op te nemen via 073 – 59 92 411.