✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Een volledige uitvaartverzorging nabij Zaltbommel

Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit de omgeving van Zaltbommel zorgen we ervoor dat de rust valt tijdens de afscheidsdienst en er mooie herinneringen gedeeld kunnen worden. Uw dierbare wordt herdacht met een uniek afscheid in ons uitvaartcentrum nabij Zaltbommel. Wij zorgen ervoor dat u een mooi afscheid heeft met een uitvaart die écht bij de wensen van de overledene past.

Rouwvervoer met personeel

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel voor het pand

Wij bieden uitvaartverzorging voor een uniek afscheid

De afscheidsdienst die wij in het uitvaartcentrum van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel, nabij Zaltbommel verzorgen, helpt u bij het verwerken van uw verlies. Nadat uw dierbare is komen te overlijden, brengen wij verlichting in deze duistere periode. Het regelen van een uitvaart voorafgaand aan een crematie of begrafenis in ons uitvaartcentrum is gelukkig erg eenvoudig. Dit nemen wij graag voor u uit handen. Wij gaan wij graag met u in gesprek over de wensen rondom de afscheidsdienst. De uitvaartverzorging in ons rouwcentrum verzorgt de uitvaart precies zoals de overledene het gewild zou hebben. Deel mooie herinneringen met ons en laat ons op die manier kennis maken met de overledene. Zo leren wij hem of haar steeds beter kennen en is het voor ons mogelijk om de uitvaartverzorging een persoonlijk én uniek karakter te geven. Ons rouwcentrum in Hedel heeft zitplaatsen voor 150 dierbaren om de afscheidsbijeenkomst of uitvaartdienst bij te wonen. Wanneer naasten die in het buitenland wonen ook graag afscheid willen nemen, is het mogelijk om dit via een livestream bij te wonen. Zo is iedereen er toch een beetje bij tijdens de afscheidsdienst.

Zorg voor een waardig afscheid van een dierbare

Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel nabij Zaltbommel bieden wij naast het verzorgen van de afscheidsdienst, ook ondersteuning aan in deze moeilijke tijd. We begeleidingen u dan ook bij de start van de rouwperiode en zorgen samen dat er goed afscheid genomen kan worden. Wenst u uitvaartbegeleiding van ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 – 59 92 411. Wij bieden u in ons uitvaartcentrum nabij Zaltbommel graag steun en begeleiding tijdens deze moeilijke tijd.