✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Een volledige uitvaartverzorging nabij Zaltbommel

Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel uit omgeving Zaltbommel zorgen we dat tijdens de afscheidsdienst de rust valt en mooie herinneringen gedeeld worden. Uw dierbare wordt herdacht met een uniek afscheid in deze moeilijke periode. Wij zorgen ervoor dat u een mooi afscheid heeft met een uitvaart die écht bij de wensen van de overledene past.

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

home-slide2

Wij bieden uitvaartverzorging nabij Zaltbommel voor een uniek afscheid

De afscheidsdienst die wij Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel nabij Zaltbommel verzorgen, wordt vaak gezien als het begin van de rouwperiode. Nadat uw dierbare is komen te overlijden, brengen wij verlichting in deze duistere periode. Het regelen van een uitvaart voorafgaand aan een crematie of begrafenis en andere praktische zaken vergt namelijk de nodige tijd en moeite. Dit nemen wij graag voor u uit handen. Met onze uitvaartverzorging gaan wij graag met u in gesprek over de wensen rondom de afscheidsdienst die nabij Zaltbommel gehouden wordt. Deel mooie herinneringen met ons en laat ons op die manier kennis maken met de overledene. Zo leren wij hem of haar steeds beter kennen en is het voor ons mogelijk om de uitvaartverzorging een persoonlijk én uniek karakter te geven. Ons rouwcentrum in Hedel heeft zitplaatsen voor 150 dierbaren om de afscheidsbijeenkomst of uitvaartdienst bij te wonen. Wanneer naasten die in het buitenland wonen ook graag afscheid willen nemen, is het mogelijk om dit via een livestream bij te wonen. Zo is iedereen er toch een beetje bij.

De juiste begeleiding voor een passend afscheid

Bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel nabij Zaltbommel bieden wij naast het verzorgen van de afscheidsdienst, ook ondersteuning aan in deze moeilijke tijd. We begeleidingen u dan ook bij de start van de rouwperiode en zorgen samen dat er goed afscheid genomen kan worden. Wenst u uitvaartbegeleiding van ons in omgeving Zaltbommel? Neem dan contact op door te bellen naar 073 – 59 92 411. Wij bieden u graag steun en begeleiding tijdens deze moeilijke tijd.