✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Uw uitvaartwensen bij ons vastleggen nabij Maasdriel

Uw uitvaartwensen tijdig vastleggen bij ons in Hedel nabij Maasdriel, is prettig voor de nabestaanden, maar ook voor uzelf. Na uw overlijden weten uw dierbaren uw wensen met betrekking tot het afscheid, waardoor zij niet voor lastige keuzes komen te staan. Bespreek samen of u wilt dat het leven wordt gevierd of dat de mooiste momenten worden herinnerd. Een bijzonder afscheid voor een uniek leven.

Rouwvervoer met personeel

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

Henri en Dineke met personeel

Uw uitvaartwensen vastleggen om zelf uw afscheid te regelen

Onze uitvaartbegeleiders bespreken alle aspecten van de uitvaart met u, ook uw wens voor een begrafenis of crematie. Dit doen wij zodat u op uw eigen manier afscheid neemt van deze wereld. Wat kunt u verder allemaal vastleggen met betrekking tot uw uitvaartwensen? Eigenlijk is het mogelijk om ieder detail van uw persoonlijke afscheid te bepalen, zoals het vervoer of de aansluitende koffietafel. Ons wagenpark biedt u verschillende opties voor het rouwvervoer, zoals een uitvaarttruck of de traditioneel zwarte Lincoln Towncar Special. Voor de koffietafel bieden wij mogelijkheden van een Brabantse lunch tot een borrel. Laat uw persoonlijkheid terugzien in uw afscheid.

Beschikbare faciliteiten bespreken

De medewerkers van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel helpen u bij het vastleggen van uw uitvaartwensen, eventueel samen met uw naasten. Ons rouwcentrum in Hedel biedt u alle faciliteiten om het afscheid uniek en bijzonder te maken. Het heeft ruimte voor al uw dierbaren uit de naburige gemeenten, zoals Altena en Nederhemert. Bel ons op 073 – 59 92 411 voor een gesprek over uw uitvaartwensen.