Verzekeringen

Veel mensen beschikken over één overlijdensverzekering. Diverse verzekeraars bieden verschillende producten aan. De een heeft een nog mooier praatje dan de ander. De meeste mensen denken goed verzekerd te zijn. ; vaak is dat ook zo, toch is het verstandig om dit eens in de zoveel tijd na te laten kijken. Ook dat kunnen wij voor u doen.

De afgelopen jaren zijn de kosten van uitvaarten explosief gegroeid. Om te kijken of uw verzekering dekkend kunnen wij op aanvraag een offerte voor u maken geheel gebaseerd op uw wensen en ideeën. Samen kijken we dan of de afgesloten polis precies uitkeert wat u ervan verwacht of dat er wat aanpassingen gedaan dienen te worden om goed uit te komen na een overlijden. Vaak weten mensen wel dat ze verzekerd zijn maar wat houdt het nu allemaal in? Natura of Deposito verzekeringen? Wat krijg ik na overlijden? Ben ik verplicht een bepaalde uitvaartonderneming te kiezen door mijn afgesloten polis? Wat mag ik allemaal declareren bij de verzekeraar? Zijn er ook dingen uitgesloten van de polis?

Natura polissen: er wordt een van te voren vastgesteld aantal diensten aangeboden, waarvoor u een maandelijkse premie betaalt. Afhankelijk van verzekeraar, tot een bepaalde datum meestal 30 jaar of uw leven lang. Als u dan kiest voor een andere uitvaart dan standaard krijgt u geld uitgekeerd. Vaak is dit helaas niet voldoende om de complete uitvaart te betalen. Dit omdat er beperkende eisen worden gesteld in de polisvoorwaarden.

Koopsom polissen bieden een van tevoren overeen gekomen bedrag, waarvoor u in één keer een bedrag overmaakt aan de des betreffende verzekeraar. Deze zal het bedrag uitkeren na het overleggen van een uittreksel van overlijden. Het bedrag is vrij te besteden. U kunt uw uitvaart inrichten hoe u wilt, er zijn geen beperkingen vanuit de verzekeraar.

Heeft u specifieke wensen wat betreft uw uitvaart; vraag ons om een offerte en bepaal of alles wat u wilt binnen de verzekering valt.