✓ Wij maken elke uitvaart uniek

✓ Voor alle geloven

✓ Lettend op alle details

Een wilsbeschikking voor uw begrafenis in Den Bosch

De meeste mensen denken er niet graag over na, maar voor familie en vrienden is het fijn als u een wilsbeschikking opstelt zodat men eenvoudiger uw begrafenis in bijvoorbeeld Den Bosch kan organiseren. Dit is een niet-officieel document waarin u al uw uitvaartwensen opschrijft. Zo’n document kan bijvoorbeeld ook dienen voor het opschrijven van wachtwoorden en u kunt hierin delen waar u belangrijke papieren bewaart. Tevens kunt u hierin vastleggen of u een donorcodicil of uitvaartverzekering heeft. Zo hebben uw nabestaanden alle informatie die er nodig is bij het organiseren van een uitvaart, handig bij elkaar.

Henri en Dineke Stork bij hun Jaguar rouwauto

Benieuwd naar hoe wij u persoonlijk kunnen helpen?

uitvaartverzorging sork maasdriel zonsondergang

In een wilsbeschikking staan ál uw wensen voor uw begrafenis bij elkaar

Details zijn bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst of crematie vaak heel belangrijk. Een uitvaart moet immers goed passen bij de overledene en het is belangrijk dat nabestaanden er met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Dit helpt namelijk bij het rouwproces. Daarom worden details als de bekleding van de kist, de kleur van de bloemen en het uiterlijk van de rouwpost vastgelegd in een wilsbeschikking, zodat uw nabestaanden uw begrafenis in ons rouwcentrum in Hedel, nabij Den Bosch, kunnen organiseren zoals u dat wenst. Natuurlijk ondersteunen de uitvaartbegeleiders van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel u en uw familie en vrienden hier graag bij.

Vraag om hulp bij het invullen van uw wilsbeschikking

Hoewel de wilsbeschikking geen officieel document is, is het wel belangrijk om deze aandachtig in te vullen, zodat uw begrafenis goed geregeld kan worden. Heeft u onze wilsbeschikking gedownload en bent u deze aan het invullen, maar komt u er niet uit? Vraag dan zeker om hulp. Natuurlijk kan een familielid of vriend(in) u hierbij helpen, maar als u specifieke vragen heeft, helpen onze medewerkers u graag. U neemt dan contact met hen op via ons contactformulier, of door te bellen naar 073 – 59 92 411.