Wilsbeschikking

Liever denkt men niet aan het onvermijdelijke einde. Toch kan het zeer behulpzaam zijn als er van de overledene een wilsbeschikking bekend is. De nabestaanden staan dan niet voor de moeilijke vraag; hoe zou de overledene het dan zelf gewild hebben tijdens zijn of haar uitvaart?

De wilsbeschikking staat vol met praktische vragen die u en uw nabestaanden gaan helpen de uitvaart tot in de details te regelen. Mocht u hulp nodig hebben met het invullen ervan staan wij voor u klaar, bij u thuis of op het uitvaartcentrum. Er kunnen dan ook ideeën worden opgedaan betreffende eventuele rouwcirculaire, kist, invulling koffietafel en gedachteniskaartjes. Tevens kan er dan, indien gewenst, een offerte op maat gemaakt worden zodat u ook financieel weet waar u aan toe bent.

U kunt de wilsbeschikking hier downloaden. (let op als u gaat printen; het zijn 17 pagina’s)

Tip: Maak bij uw partner, levensgezel of kinderen bekend dat u beschikt over een wilsbeschikking en bewaar deze dan bij de verzekeringspapieren.

Uiteraard bent u ook altijd welkom in ons uitvaartcentrum voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Gaarne van te voren wel even een afspraak maken op telefoonnummer 073 – 59 92 411

Beeldentuin